Skip to main content

Nu door u besteld, snel door ons verzonden.
Bij u in huis afhankelijk van de drukte bij postNL, maar meestal de volgende werkdag.

Nu hoge kortingen wegens totale verhuizings uitverkoop

Er is nog Slick Stick op voorraad !

Over Milena's Vintage Garage

Ik ben Milena Ordeman.
In 2014 kwam ik voor het eerst de fascinerende verf van Annie Sloan uit Oxford tegen. Oude meubels opknappen zonder te schuren of te gronden! Gelijk aan de slag met verf en wax. Al snel ontstond bij mij een nieuwe passie: prachtige creaties maken aan de hand van de technieken en de boeken van Annie Sloan. 

In het begin ging het niet altijd goed, maar al doende leerde ik veel. De meeste van mijn eerste projecten waren succesvol en kon ik verkopen aan enthousiaste klanten. Dit stimuleerde mij om full time door te gaan.
En nu ben ik al weer enkele jaren het officieel verkooppunt voor de regio Amsterdam en Waterland van de verf en aanverwante producten van Annie Sloan. Ik sta steeds paraat om (na telefonische afspraak) klanten te helpen en te adviseren; elke klant krijgt mijn uitvoerige persoonlijke aandacht.

 

Mijn ervaring deel ik graag met anderen en ik geef toelichting op de producten en technieken die ik gebruik, om iedereen te helpen die geïnteresseerd is om iets prachtigs te maken. en ook wanneer er problemen zijn vinden we daar samen met de klant een oplossing voor.

Alle producten die door mij gebruikt worden zijn ook bij mij te koop in de winkel of de webshop. Inmiddels verkoop ik ook de fantastische verfproducten van DixieBelle (USA) en diverse andere boeiende producten zoals die van Artisan Enhancements, Re-design, Iron Orchid Designs (IOD), WoodUbend en meer.

 

"Al mijn stukken zijn met de hand geschilderd, er is geen perfectie zoals bij fabriek gespoten meubels en dat is juist wat mensen er aantrekkelijk aan vinden. Op deze manier geef ik oude en nieuwe meubels een vernieuwde blik die steeds vaker te vinden is in het Nederlandse interieur."

Pand van Milena's Vintage Garage

Openingstijden: BEL 0653 501 897
Winkel alleen geopend op afspraak !

maandag : op afspraak
dinsdag : op afspraak
woensdag : op afspraak
donderdag : op afspraak
vrijdag : op afspraak
zaterdag : op afspraak
zondag : op afspraak

Let op!

Wegens mijn beperkte winkelcapaciteit en om u maximale service te kunnen verlenen verzoek ik u om, wanneer u de winkel wilt bezoeken, ALTIJD een telefonische afspraak te maken. Telefoon 0653 501 897.

Verzendkosten

Wij verzenden uw bestelling tegen kostprijs inclusief BTW. Dat is voor pakketten in Nederland € 7,50; naar België 9,90; naar Duitsland € 10,00 en naar Frankrijk € 16,00. Inwoners van andere landen kunnen niet in mijn webshop bestellen, Zij dienen eerst te mailen met info@milenasvintage.nl. Klanten in de EU met een geldig BTW-nummer kunnen BTW-vrij kopen.

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Albert Heijn) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Advies

Wilt u uitvoerig advies en begeleiding voor uw project? Dat doe ik graag, maar maak dan een afpraak met mij:  7 dagen in de week: 0653 501 897 (Milena).

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
Ich akzeptiere die Allgemeinen Geschäftsbedingungen und die Datenschutzerklärung
Ich akzeptiere die Allgemeinen Geschäftsbedingungen und die Datenschutzerklärung