fbpx

Verzendkosten NL € 5,75 en boven € 50 GRATIS. Naar BE € 8,75 en boven € 90 GRATIS (Meubels uitgezonderd).
Nu besteld, direct door ons verzonden. Bij u in huis afhankelijk van de drukte bij postNL.

Nieuwe kleur Chalk Paint van Annie Sloan: CAPRI PINK

En dan ook nog de Brexit...

De aanvoer van onze Dixie Belle producten loopt via de Europese distributeur in Engeland. Dat ging tot nu toe heel voorspoedig. Maar sinds een paar weken is daar grote vertraging in gekomen. Eerst mochten vanwege een nieuwe Coronamutatie de transprorteurs met onze ladingen de EC niet inreizen. En sinds 1 januari worden zendingen tegengehouden door de douane omdat de documenten niet kloppen of onvolledig zijn. Door deze stagnerende aanvoer zijn er helaas al diverse Dixie Belle producten (zoals de populaire Slick Stick, Gator Hide en Mousse Golden Gem) op dit moment niet leverbaar. We trekken er hard aan en hopen dat medio januari alles weer op voorraad is.

Prijsverhoging Annie Sloan op komst

Annie Sloan heeft aangekondigd dat de prijzen van de meeste producten per 1 februaru zullen worden verhoogd, in verband met gestegen grondstofprijzen. Dat betekent dat vanaf die datum een liter Chalk Paint  € 34,95 gaat kosten en een emmer van 2,5 liter Wall Paint € 69,95. Van andere producten zoals kwasten zijn de verhogingen geringer. Sommige producten belijven in prijs gelijk.

Nieuwe producten van Annie Sloan

Niet alleen zijn sinds december weer bijna alle Chalk Paint kleuren van Annie Sloan leverbaar. Er zijn ook nieuwe producten gekomen. Zoals het fraie schort van Annie Sloan en een reeks van zes nieuwe stencils!

De leveringstijden van onze webshop

Levertijd
Alle pakketten verzenden wij met MyParcel die de bezorging laten doen door postNL. Wij beloven levering binnen twee werkdagen. Alles wat voor 15.00 uur wordt besteld, heeft u (onder voorbehoud van drukte en vertraging bij de post) de volgende dag in huis.
 
Weekend bestellingen
Bestellingen die wij tot zaterdag 15.00 uur ontvangen worden ook binnen twee werkdagen geleverd, soms is dat op maandag maar meestal op dinsdag.
 
Nog sneller?
U kunt producten altijd na telefonische afspraak (0653 501 897) komen halen.
Grotere bestellingen kunnen we in onze regio (Landsmeer, Waterland, Zaanstreek, Purmerend, Edam/Volendam, Amsterdam) eventueel zelf bezorgen.

OPENINGSTIJDEN:

Zeven dagen per week geopend maar in verband met het Corona virus (voor uw en voor mijn veiligheid) alleen op telefonische afspraak. Bel mij eerst op 0653 501 897.


SNEL PRODUCTEN NODIG?  KOM HET HALEN NA AFSPRAAK,  7 DAGEN IN DE WEEK, BEL: 0653 501 897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supermarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2021 Milena's Vintage Garage. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians