fbpx

Leveringssnelheid van mijn Webshop

Helaas lukt het postNL (en MyParcel) momenteel vaak niet de volgende werkdag te leveren en duurt het een dag langer, vooral rond het weekend. Uw bestellingen die ons voor 16.00 uur bereiken worden altijd meteen naar postNL gebracht. Daarna zijn wij qua leveringssnelheid aan postNL overgeleverd. PostNL zegt momenteel last te hebben van de warmte en grote drukte..
Let op: Bestellingen die ik ontvang in de vakantieperiode van 4 t/m 19 juli zullen worden verzonden op zaterdag 20 juli! Daarna lever ik weer op normale postNL-snelheid.

Goedkoopste Annie Sloan webshop van Nederland!

Nu GRATIS VERZENDING van uw bestelling in mijn webshop. Hierdoor ben ik de goedkoopste webwinkel voor Annie Sloan produkten in Nederland. Alleen bij bestellingen onder € 35 moet ik een bijdrage van € 3,50 in de verzendkosten in rekening brengen. Voor klanten in België gelden standaard verzendkosten van € 7,50, ongeacht de grootte van de bestelling.

Meubels vervoeren

Voor mijn meubels krijg ik klanten uit het hele land en zelfs uit België. Meestal komen mensen eerst even kijken. Daar ben ik blij om want ik wil tevreden klanten hebben die weten wat ze van mij krijgen. Het is altijd beter een product met eigen ogen te zien dan alleen van plaatjes op het internet. Bovendien kunnen kleuren in het echt nog wel eens anders zijn dan op een foto. In principe vervoeren klanten hun aankopen zelf. Het is vaak verrassend hoe ze dat doen. Komen ze met een paardentrailer dan gaan grote stukken daar moeiteloos in. En soms vervoeren ze grote meubels in zo een klein autootje dat er een groter deel achter uitsteekt dan er in zit. Anderen sturen officiële vervoerders maar dat kan soms toch wel kostbaar zijn. Ik heb gevallen meegemaakt waarbij de kosten van het vervoer hoger waren dan de prijs van het aangekochte meubel. Maar dat moet ieder zelf maar weten. Wanneer een koper in Amsterdam of omgeving woont, en het meubel is niet te groot, dan kunnen we het (tegen geringe vergoeding) ook zelf bij u bezorgen. Dat wordt dan gedaan door mijn man (Piet) maar die komt alleen, ik moet de winkel blijven beheren. Dus een beetje hulp moet u hem altijd wel even verlenen. Hij geneert zich er niet voor om bij het uitladen een tijdje een smalle straat of gracht in Amsterdam te blokkeren. En een kast een paar steile trappen optillen, dat lukt helaas niet... Voor grotere stukken die niet in uw of onze auto passen adviseer ik u om het vervoer zelf te regelen op www.brenger.nl

OPENINGSTIJDEN:

Zomerregeling t/m 20 juli:
alleen open op afspraak:
0653 501 897 (Milena).
Dus zondag 21 juli weer open!

SNEL ANNIE SLOAN CHALK PAINT, WAX OF WALL PAINT NODIG?  KOM HET HALEN NA TELEFONISCHE AFSPRAAK,  ZEVEN DAGEN IN DE WEEK: 0653501897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supemarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus !

Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2019 Milena's Vintage Garage. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians