fbpx

Verzendkosten

Wij verzenden naar Nederland en België.

Al uw bestellingen in Nederland worden in principe GRATIS verzonden. Alleen bij bestellingen onder € 35,00 vraag ik een kleine bijdrage in de verzendkosten van € 3,50. Dit is een tijdelijke actie die geldt in de maanden juli, augustus en september 2019.
Voor klanten in België reken ik standaard € 7,50 verzendkosten, ongeacht de grootte van de bestelling.

De producten kunnen ook afgehaald worden in mijn winkel, Kanaaldijk 78 A in Landsmeer. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. U kunt tijdens het bestelproces aangeven of u het product zelf wilt ophalen of laten bezorgen. Afhalen kan zeven dagen per week, mits u mij van tevoren belt om een tijdstip af te spreken.

Het volledige aankoopbedrag moet voldaan zijn voordat het product wordt verstuurd. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport van derden of eigen vervoer van de koper.

Voor de verzending maak ik gebruik van de diensten van PostNL (MyParcel) en een bezorgdienst voor de grotere producten. Ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door PostNL (MyParcel) en/of de bezorgdienst.

Indien u producten wilt retourneren, dan kunt u op deze pagina daar meer informatie over vinden.

 

 

OPENINGSTIJDEN:

Zomerregeling t/m 20 juli:
alleen open op afspraak:
0653 501 897 (Milena).
Dus zondag 21 juli weer open!

SNEL ANNIE SLOAN CHALK PAINT, WAX OF WALL PAINT NODIG?  KOM HET HALEN NA TELEFONISCHE AFSPRAAK,  ZEVEN DAGEN IN DE WEEK: 0653501897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supemarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus !

Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2019 Milena's Vintage Garage. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians