fbpx

Verzendkosten en voorwaarden

Wij verzenden naar Nederland en België.

Al uw bestellingen (behalve meubels) in Nederland worden in principe GRATIS verzonden. Alleen bij bestellingen onder € 40,00 vraag ik een kleine bijdrage in de verzendkosten van € 4,50. Voor klanten in België reken ik standaard € 7,50 verzendkosten, ongeacht de grootte van de bestelling. Zakelijke klanten in België met BTW-nummer kunnen BTW-vrij geleverd krijgen.

De producten kunnen ook afgehaald worden in mijn winkel, Kanaaldijk 78 A in Landsmeer. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. U kunt tijdens het bestelproces aangeven of u het product zelf wilt ophalen of laten bezorgen. Afhalen kan zeven dagen per week, mits u mij van tevoren belt om een tijdstip af te spreken.

Het volledige aankoopbedrag moet voldaan zijn voordat het product wordt verstuurd. Meubels worden nooit gratis geleverd maar dient u bij ons op te halen of te laten halen door derden. In sommige gevallen kunnen wij zelf leveren tegen geringe vergoeding. Meubels vervoeren moet altijd gebeuren na telefonisch overleg. Voor de verzending maak ik gebruik van de diensten van PostNL (MyParcel) en een bezorgdienst voor de grotere bestellingen. Wanneer een zending niet aankomt moet u dat bij mij melden, ik neem dan contact op met postNL/MyParcel. Wanneer een pakket beschadigd aankomt dient u dat aan ons te melden en met enkele foto's van de schade aan te tonen. In dergelijke gevallen proberen wij de schade snel en goed met u te regelen..

Indien u producten wilt retourneren, dan kunt u op deze pagina daar meer informatie over vinden.

 

 

OPENINGSTIJDEN:

In september is mijn winkel gesloten.
Zondag 29 september ben ik weer open!

SNEL ANNIE SLOAN CHALK PAINT, WAX OF WALL PAINT NODIG?  KOM HET HALEN NA TELEFONISCHE AFSPRAAK,  ZEVEN DAGEN IN DE WEEK: 0653501897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supemarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus !

Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2019 Milena's Vintage Garage. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians