fbpx

Verzendkosten

Wij verzenden alleen binnen Nederland.

De verzendkosten voor een boek zijn € 3,80. Verzendkosten voor pakketten minder dan 10 kilo zijn € 6,50. Voor pakketten van meer dan 10 kilo zijn de verzendkosten € 12,70.

De producten kunnen ook afgehaald worden in onze winkel, Kanaaldijk 78 A in Landsmeer. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je het product zelf wilt ophalen of laten bezorgen.

Het volledige aankoopbedrag moet voldaan zijn voordat het product wordt verstuurd.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport van derden of eigen vervoer van de koper.

Voor de verzending maken wij gebruik van de diensten van PostNL (MyParcel) en een bezorgdienst voor de grotere producten. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door PostNL (MyParcel) en/of de bezorgdienst.

Indien u producten wilt retourneren, dan kunt u op deze pagina daar meer informatie over vinden.

 

 

NU RUIMERE OPENINGSTIJDEN !

Woensdag, Vrijdag en Zondag
van 11.30 tot 19.00 uur.

Overige dagen op afspraak
(tel. 0653 501 897).

SNEL ANNIE SLOAN CHALK PAINT, WAX OF WALL PAINT NODIG?  KOM HET HALEN NA TELEFONISCHE AFSPRAAK,  ZEVEN DAGEN IN DE WEEK: 0653501897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer


Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supemarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus !

Copyright © 2019 Milena's Vintage Garage. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians