fbpx
Verzendkosten NL € 5,50 en boven € 50 GRATIS. Naar BE € 8,50 en boven € 90 GRATIS (Meubels uitgezonderd).
Nu besteld, binnen 2 werkdagen in huis.

Het grootste assortiment DIY-producten. De laagste prijzen. Snel geleverd.
Deze week speciale aandacht voor de Clear Wax van Annie Sloan. Deze heeft u altijd nodig voor een fraaie afwerking en voor afdichting van de Chalk Paint tegen vocht, vuil en krassen. Niet vergeten te Aanmelden dus!

Workshops
bij Milena's Vintage Garage

Wegens de maatregelen tegen de verspreiding van het virus zijn alle groepsworkshops geannuleerd.
We wachten op betere tijden!

Privé workshops zijn wel mogelijk, voor één of twee betalende personen, waarbij de RIVM richtlijnen worden gehanteerd.
Dag en tijd in overleg, niet in de avond, aanmelden hieronder en dan bellen met 0653 501 897.

Er was keuze uit de volgende vier soorten workshops:

- Workshop Annie Sloan Chalk Paint Technieken. Aan de orde komen het werken met de producten van Annie Sloan en de afwerkingsproducten van Artisan Enhancements en ook stencils, transfers en metallic folies worden in de praktijk door de deelnemers uitgeprobeerd. Kosten € 39,95 per persoon, maximaal 5 deelnemers, minimaal 3.
Op zondagen van 14.00 tot ca. 16.30 uur.

- Workshop Dixie Belle Chalk Mineral Paint. Kennismaking met de vele verfkleuren en de mogelijkheden van de fantastische ondersteunende producten van Dixie Belle. ook stencils, transfers en metallic folies worden in de praktijk door de deelnemers uitgeprobeerd. Kosten € 39,95 per persoon, maximaal 5 deelnemers, minimaal 3.
Op zondagen van 14.00 tot ca. 16.30 uur.

- Workshop Meubeltje Schilderen met Annie Sloan. Deelnemers krijgen van mij (door loting) een meubeltje dat tijdens de workshop kan worden geschilderd en met de bij mij beschikbare materialen kan worden omgetoverd tot een pronkstuk. Het eindresultaat (meubeltje) neemt u na afloop mee naar huis. Kosten € 55,00 per persoon, maximaal 4 deelnemers, minimaal 3. Op zondagen van 14.00 tot ca.16.30 uur.

Daarnaast geef ik nu wel weer privé workshops (maximaal 2 deelnemers) waar u in overleg (niet te groot, stuur eerst een foto!) een eigen meubel meebrengt dat u zelf onder mijn begeleiding tot iets fraais gaat maken. Kosten € 110,00 per deelnemer.
Dag en tijd  in overleg.

Kosten van gebruikte verf en materialen zijn bij de workshopprijs inbegrepen.
Plaats: Milena's Vintage Garage, Kanaaldijk 78A, Landsmeer.

Voor alle workshops gelden de volgende condities:
Aanmelding en betaling vooraf uitsluitend via de webshop: de beschikbare data vind u hieronder. U kunt zich altijd afmelden voor een workshop. Doe dat dan wel op tijd! Bij afmeldingen tot 48 uur voor aanvang van een workshop, retourneren we 50% van de kosten. Bij afmeldingen binnen 48 uur voor aanvang wordt er geen betaling meer geretourneerd. Heeft u zich aangemeld voor een workshop waarvoor onvoldoende deelnemers blijken te zijn waardoor deze niet doogaat, dan overleg ik met u over een andere datum of u krijgt uw volledige betaling terug. Milena's Vintage Garage heeft niet de verplichting u een alternatieve workshop aan te bieden.

Workshop Prijs
Privé Workshop Meubeltje Schilderen € 110,00 10 plaatsen beschikbaar
Aanmelden

OPENINGSTIJDEN:

7 dagen per week geopend maar in verband met het Corona virus (voor uw en voor mijn veiligheid) alleen op telefonische afspraak. Bel mij eerst op 0653 501 897.


SNEL PRODUCTEN NODIG?  KOM HET HALEN NA AFSPRAAK,  7 DAGEN IN DE WEEK, BEL: 0653 501 897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supermarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2020 Milena's Vintage Garage. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians