fbpx

Verzendkosten NL € 5,75 en boven € 50 GRATIS. Naar BE € 8,75 en boven € 90 GRATIS (Meubels uitgezonderd).
Nu besteld, direct door ons verzonden. Bij u in huis afhankelijk van de drukte bij postNL.

Pébéo Gilding Wax weer volop op voorraad.

Over Milena's Vintage Garage

Ik ben Milena en ik kom uit Bulgarije. Ik woon en werk al ruim 30 jaar in Nederland. In 2014 werd ik onverwacht ziek en werd ik abrupt uitgeschakeld en aan huis gebonden. In die periode kwam ik in aanraking met de fascinerende verf van Annie Sloan. Oude meubels opknappen zonder te schuren of te gronden! Gelijk aan de slag met verf en was. Mijn aandacht was niet meer gefocust op mijn ziekte maar op mijn nieuwe passie aan de hand van de technieken en de boeken van Annie Sloan. 
In het begin ging het niet altijd goed, maar al doende leerde ik veel. De meeste van mijn eerste projecten waren meteen succesvol en kon ik verkopen aan enthousiaste klanten. Dit stimuleerde mij om fulltime door te gaan.
En nu ben ik officieel verkooppunt geworden voor de regio Amsterdam en Waterland van de verf en aanverwante producten van Annie Sloan. Kom gerust eens langs in mijn winkel en werkplaats. Of bel me om af te spreken op tijden dat ik niet open ben.

Ik ben nu 60 uur per week bezig met het schilderen en toepassen van verschillende technieken op mijn projecten. Alles wat ik maak is anders en uniek. Er zijn er geen twee hetzelfde, geen fabriek dus maar echt een creatief proces.
Ik wil niet zeggen dat alles meteen lukt. Soms moet ik dingen opnieuw proberen, iets even laten staan en er een hele tijd niet meer naar kijken tot ik weer ineens nieuwe inspiratie krijg en dan wordt tot mijn eigen verbazing mijn werk beloond met een voortreffelijk resultaat.
Mijn ervaring deel ik graag met anderen en ik geef toelichting op de producten en technieken die ik gebruik, om iedereen te helpen die geïnteresseerd is om iets prachtigs te maken. Alle producten die door mij gebruikt worden zijn ook bij mij te koop in de winkel of de webshop. Inmiddels verkoop ik ook als enige in Nederland de fantastische producten van DixieBelle (USA). Beleef mijn avonturen mee in "Out of the Box" en hun 69 kleuren en 8 metallics.

"Al mijn stukken zijn met de hand geschilderd, er is geen perfectie zoals bij fabriek gespoten meubels en dat is juist wat mensen er aantrekkelijk aan vinden. Op deze manier geef ik oude en nieuwe meubels een vernieuwde blik die steeds vaker te vinden is in het Nederlandse interieur."

OPENINGSTIJDEN:

Zeven dagen per week geopend maar in verband met het Corona virus (voor uw en voor mijn veiligheid) alleen op telefonische afspraak. Bel mij eerst op 0653 501 897.


SNEL PRODUCTEN NODIG?  KOM HET HALEN NA AFSPRAAK,  7 DAGEN IN DE WEEK, BEL: 0653 501 897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supermarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2021 Milena's Vintage Garage. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians