fbpx

Verzendkosten NL € 4,95 en boven € 45 GRATIS. Naar BE € 7,95 en boven € 90 GRATIS (Meubels uitgezonderd). Nu besteld, binnen 2 werkdagen in huis.

Over Milena's Vintage Garage

Ik ben Milena en ik kom uit Bulgarije. Ik woon al 30 jaar in Nederland.
25 jaar had ik samen met mijn man een druk en succesvol bedrijf op de internationale markt. In 2014 werd ik onverwacht ziek en werd ik abrupt uitgeschakeld en aan huis gebonden. In die periode kwam ik in aanraking met de fascinerende verf van Annie Sloan. Oude meubels opknappen zonder te schuren of te gronden! Gelijk aan de slag met verf en was. Mijn aandacht was niet meer gefocust op mijn ziekte maar op mijn nieuwe passie aan de hand van de technieken en de boeken van Annie Sloan. 

In het begin ging het niet altijd goed, maar al doende leerde ik veel. De meeste van mijn eerste projecten waren meteen succesvol en kon ik verkopen aan enthousiaste klanten. Dit stimuleerde mij om fulltime door te gaan met de productie van vernieuwde meubels. En nu ben ik ook verkooppunt geworden (regio Waterland en Amsterdam-Noord) van de verf en aanverwante producten van Annie Sloan. Kom gerust eens langs in mijn winkel en werkplaats. Of bel me om af te spreken op tijden dat ik niet open ben.

"Al mijn stukken zijn met de hand geschilderd, er is geen perfectie zoals bij fabriek gespoten meubels en dat is juist wat mensen er aantrekkelijk aan vinden. Op deze manier geef ik oude en nieuwe meubels een vernieuwde blik die steeds vaker te vinden is in het Nederlandse interieur."

OPENINGSTIJDEN:

Kijk voor mijn actuele openingstijden altijd eerst op:
OPENINGSTIJDEN

Of bel mij gerust even op 0653 501 897.

SNEL PRODUCTEN NODIG?  KOM HET HALEN NA AFSPRAAK,  7 DAGEN IN DE WEEK, BEL: 0653 501 897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supermarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus !

Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2020 Milena's Vintage Garage. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians