fbpx

Verzendkosten NL € 5,75 en boven € 50 GRATIS. Naar BE € 8,75 en boven € 90 GRATIS (Meubels uitgezonderd).
Nu besteld, direct door ons verzonden. Bij u in huis afhankelijk van de drukte bij postNL.

Nieuwe kwasten van Dixie Belle: Best Dang Brush en La Petite Brush.

Verzendkosten en levertijden.

Wij verzenden naar alle landen van Europa.

Verzendkosten
Al uw bestellingen (behalve meubels) in Nederland worden in principe GRATIS verzonden. Alleen bij bestellingen onder € 50 vraag ik een kleine bijdrage in de verzendkosten van € 5,75. Voor klanten in België reken ik € 8,75 verzendkosten en bestellingen boven € 90 worden gratis verzonden. Voor andere Europese landen zijn de verzendkosten hoger; deze worden getoond voodat u afrekent. Zakelijke klanten in België en andere EU-landen met geldig BTW-nummer kunnen BTW-vrij geleverd krijgen.

De producten kunnen ook afgehaald worden in mijn winkel, Kanaaldijk 78 A in Landsmeer na telefonische afspraak. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. U kunt tijdens het bestelproces aangeven of u de producten zelf wilt ophalen of laten bezorgen. Afhalen kan zeven dagen per week, mits u mij van tevoren belt om een tijdstip af te spreken.

Het volledige aankoopbedrag moet voldaan zijn voordat de producten worden verstuurd. Meubels worden nooit gratis geleverd maar dient u bij ons op te halen of te laten halen door derden. In sommige gevallen kunnen wij zelf leveren tegen geringe vergoeding. Meubels vervoeren moet altijd gebeuren na telefonisch overleg. Voor de verzending van de pakketten maak ik gebruik van de diensten van postNL/MyParcel. Wanneer een zending niet aankomt moet u dat bij mij melden, ik neem dan contact op met postNL/MyParcel. Wanneer een pakket beschadigd aankomt dient u dat aan ons te melden en met enkele foto's van de schade aan te tonen. In dergelijke gevallen proberen wij de schade snel en goed met u te regelen. Indien u producten wilt retourneren moet u dat vooraf bij mij melden en kunt u op deze pagina daar meer informatie over vinden.

Levertijd
Alle pakketten verzenden wij met MyParcel die de bezorging laten doen door postNL. Wij beloven levering binnen twee werkdagen. Alles wat voor 15.00 uur wordt besteld, heeft u (onder voorbehoud van drukte en vertraging bij de post) de volgende dag in huis.
 
Weekend bestellingen
Bestellingen die wij tot zaterdag 15.00 uur ontvangen worden ook binnen twee werkdagen geleverd, soms is dat op maandag maar meestal op dinsdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPENINGSTIJDEN:

Zeven dagen per week geopend maar in verband met het Corona virus (voor uw en voor mijn veiligheid) alleen op telefonische afspraak. Bel mij eerst op 0653 501 897.


SNEL PRODUCTEN NODIG?  KOM HET HALEN NA AFSPRAAK,  7 DAGEN IN DE WEEK, BEL: 0653 501 897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supermarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy
Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2021 Milena's Vintage Garage. All Rights Reserved.
Website: Lucians