Skip to main content

Nu door u besteld, snel door ons verzonden.
Bij u in huis afhankelijk van de drukte bij postNL, maar meestal de volgende werkdag.

10% kortingscode voor terugkerende webshopklanten !

Verzendkosten en levertijden.

Wij verzenden naar Nederland, Belgié, Duitsland en Frankrijk.
Inwoners van andere landen kunnen niet in de webshop bestellen en moeten eerst contact opnemen met info@milenasvintage.nl

Verzendkosten
Alle bestellingen (behalve meubels) worden verzonden met postNL. De kosten binnen Nederland bedragen € 6,75; naar België € 9,00; naar Duitsland € 10,00 en naar Frankrijk € 15,00.

Nu door u besteld, zo snel mogelijk door ons verzonden. Bij u in huis afhankelijk van de drukte bij postNL, maar in Nederland en België meestal de volgende werkdag.

Zakelijke klanten in België en andere EU-landen met geldig BTW-nummer kunnen BTW-vrij geleverd krijgen.

De producten kunnen ook afgehaald worden in mijn winkel, Kanaaldijk 78 A in Landsmeer na telefonische afspraak. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. U kunt tijdens het bestelproces aangeven of u de producten zelf wilt ophalen of laten bezorgen. Afhalen kan zeven dagen per week, mits u mij van tevoren belt om een tijdstip af te spreken.

Het volledige aankoopbedrag moet voldaan zijn voordat de producten worden verstuurd. Meubels worden nooit gratis geleverd maar dient u bij ons op te halen of te laten halen door derden. In sommige gevallen kunnen wij zelf leveren tegen geringe vergoeding. Meubels vervoeren moet altijd gebeuren na telefonisch overleg.

Voor de verzending van de pakketten maak ik gebruik van de diensten van postNL/MyParcel. Wanneer een zending niet aankomt moet u dat bij mij melden, ik neem dan contact op met postNL/MyParcel. Wanneer een pakket beschadigd aankomt dient u dat aan ons te melden en met enkele foto's van de schade aan te tonen. In dergelijke gevallen proberen wij de schade snel en goed met u te regelen. Indien u producten wilt retourneren moet u dat vooraf bij mij melden en kunt u op deze pagina daar meer informatie over vinden.

Levertijd
Alle pakketten verzenden wij met MyParcel die de bezorging laten doen door postNL. Wij beloven levering binnen twee werkdagen. Alles wat voor 15.00 uur wordt besteld, heeft u (onder voorbehoud van drukte en vertraging bij de post) de volgende werkdag in huis.
 
Weekend bestellingen
Bestellingen die wij tot zaterdag 15.00 uur ontvangen worden ook binnen twee werkdagen geleverd, soms is dat op maandag maar meestal op dinsdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pand van Milena's Vintage Garage

Openingstijden: BEL 0653 501 897
Winkel alleen geopend op afspraak !

maandag : op afspraak
dinsdag : op afspraak
woensdag : op afspraak
donderdag : op afspraak
vrijdag : op afspraak
zaterdag : op afspraak
zondag : op afspraak

Let op!

Wegens mijn beperkte winkelcapaciteit en om u maximale service te kunnen verlenen verzoek ik u om, wanneer u de winkel wilt bezoeken, ALTIJD een telefonische afspraak te maken. Telefoon 0653 501 897.

Openingstijden

maandag : op afspraak
dinsdag : op afspraak
woensdag : op afspraak
donderdag : op afspraak
vrijdag : op afspraak
zaterdag : op afspraak
zondag : op afspraak

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Albert Heijn) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Advies

Wilt u uitvoerig advies en begeleiding voor uw project? Dat doe ik graag, maar maak dan een afpraak met mij:  7 dagen in de week: 0653 501 897 (Milena).

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy