fbpx

Verzendkosten NL € 5,50 en boven € 50 GRATIS. Naar BE € 8,50 en boven € 90 GRATIS (Meubels uitgezonderd).
Nu besteld, binnen 2 werkdagen in huis.

NIEUW van Dixie Belle: Silk All In One.
20 nieuwe kleuren met ingebouwde primer en coating en zonder VOC's.

Retourneren

U heeft het recht uw webshopbestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren door uw voornemen tot retourzending te melden aan het e-mail adres info@milenasvintage.nl. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden.

Wanneer u als consument van dit recht gebruik wil maken, kunt u het formulier hieronder downloaden. Wij verzoeken u vriendelijk het formulier volledig ingevuld en ondertekend te retourneren. Wanneer mogelijk samen met een (kopie) van de aankoopfactuur. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikelen die in aanmerking komen voor volledige restitutie graag in oorspronkelijke verpakking en ongebruikt retourneren.

Klik hier voor het pdfherroepingsformulier.pdf.

Doel

Het doel van de zichttermijn is dat u met on-line winkelen dezelfde rechten en plichten hebt als bij een regulier winkelbezoek. Dit biedt meer bescherming voor u als koper. Enkele regels die dan gelden, staan hieronder opgesomd.

Let op:

  • Zichttermijn is géén probeertermijn. Je mag het product (graag voorzichtig) uit de verpakking halen om te bekijken.
  • Gesealde artikelen mogen thuis niet worden geopend wanneer vanaf de buitenzijde duidelijk is te vast te stellen wat de inhoud van de verpakking is en voor welk doel.
  • Verf of afwerkmaterialen waarbij het zegel is verbroken worden niet retour genomen.
  • Vriendelijk wordt verzocht de verpakking te allen tijde zorgvuldig te openen om later te kunnen hersluiten.
  • Bij retournering zijn de kosten van frankering voor de klant.
  • Gebruikte artikelen worden beoordeeld op verkoopbaarheid. Ik behoudhet recht om (bij geval van gebruikssporen) een afschrijvingspercentage toe te passen.
  • Wil je het artikel terugsturen wegens een klacht of servicemelding? Neem dan eerst met mij contact op via: info@milenasvintage.nl of per telefoon.
  • Verfproducten die na uitvoerig overleg, advies en demonstratie in mijn fysieke winkel zijn gekocht worden niet teruggenomen, hoogstens geruild voor een andere kleur.

OPENINGSTIJDEN:

Zeven dagen per week geopend maar in verband met het Corona virus (voor uw en voor mijn veiligheid) alleen op telefonische afspraak. Bel mij eerst op 0653 501 897.


SNEL PRODUCTEN NODIG?  KOM HET HALEN NA AFSPRAAK,  7 DAGEN IN DE WEEK, BEL: 0653 501 897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supermarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy
Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2020 Milena's Vintage Garage. All Rights Reserved.
Website: Lucians