fbpx

Verzendkosten NL € 5,50 en boven € 50 GRATIS. Naar BE € 8,50 en boven € 90 GRATIS (Meubels uitgezonderd).
Nu besteld, binnen 2 werkdagen in huis.

NIEUW van Dixie Belle: Silk All In One.
20 nieuwe kleuren met ingebouwde primer en coating en zonder VOC's.

Nieuw: Dixie Belle demo's in augustus.

In de maand augustus geef ik uitvoerige demo's van alle Dixie Belle producten: verf en ondersteunende producten. Steeds op woensdag en zondag om 14.00 uur. Maximaal twee deelnemers per demo. Kosten € 25,00.

De leveringstijden van onze webshop

Levertijd
Alle pakketten verzenden wij met MyParcel die de bezorging laten doen door postNL. Wij beloven levering binnen twee werkdagen. Alles wat voor 15.00 uur wordt besteld, heeft u (onder voorbehoud van drukte en vertraging bij de post) de volgende dag in huis.
 
Weekend bestellingen
Bestellingen die wij tot zaterdag 15.00 uur ontvangen worden ook binnen twee werkdagen geleverd, soms is dat op maandag maar meestal op dinsdag.
 
Nog sneller?
U kunt producten altijd na telefonische afspraak (0653 501 897) komen halen.
Grotere bestellingen kunnen we in onze regio (Landsmeer, Waterland, Zaanstreek, Purmerend, Edam/Volendam, Amsterdam) eventueel zelf bezorgen.

Levering door heel Europa

Alle bestellingen (behalve meubels) in Nederland worden in principe GRATIS verzonden. Alleen bij bestellingen onder € 50 vraag ik een kleine bijdrage in de verzendkosten van € 5,50. Voor klanten in België reken ik € 8,50 verzendkosten en bestellingen boven € 90 worden gratis verzonden. Voor andere Europese landen zijn de verzendkosten hoger; deze worden getoond voodat u afrekent. Zakelijke klanten in België en andere EU-landen met geldig BTW-nummer kunnen BTW-vrij geleverd krijgen.

Wij en Covid-19 (corona virus)

Ook wij volgen de richtlijnen van RIVM. Dat betekent dat in onze fysieke winkel maar één klant tegelijk wordt toegelaten omdat afstand houden in dat volle zaakje nauwelijks te realiseren valt. Maar u kunt ons zeven dagen in de week bellen (0653 501 897, Milena of 0653 937 104, Piet) om een afspraak te maken en dan plannen we een veilige afhaalafspraak met u in de winkel.
Door de crisis is het razend druk in onze webwinkel. Maar dat is geen probleem. We hebben wekelijks nieuwe aanvoer en kunnen alles blijven leveren. Ook gaan de pakketten twee keer per dag naar postNL, wat zo ongeveer ons enige gehandschoende contact met de buitenwereld is. Wij kunnen alles nog steeds razendsnel verwerken. Maar bij postNl lukt dat door de drukte niet altijd. Dus wanneer uw pakket toch een dag later komt dan verwacht, dan ligt dat niet aan ons.

OPENINGSTIJDEN:

Zeven dagen per week geopend maar in verband met het Corona virus (voor uw en voor mijn veiligheid) alleen op telefonische afspraak. Bel mij eerst op 0653 501 897.


SNEL PRODUCTEN NODIG?  KOM HET HALEN NA AFSPRAAK,  7 DAGEN IN DE WEEK, BEL: 0653 501 897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supermarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy
Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2020 Milena's Vintage Garage. All Rights Reserved.
Website: Lucians