fbpx

Verzendkosten NL € 5,75 en boven € 50 GRATIS. Naar BE € 8,75 en boven € 90 GRATIS (Meubels uitgezonderd).
Nu besteld, direct door ons verzonden. Bij u in huis afhankelijk van de drukte bij postNL.

Nieuwe kwasten van Dixie Belle: Best Dang Brush en La Petite Brush.

Dixie Belle voorraad laat nog steeds op zich wachten

De brexit zit ons behoorlijk dwars. Nieuwe Dixie Belle voorraad bereikt ons via de Europese distributeur in Engeland. En die (en zijn vervoerder DPD) slagen er nu al meer dan een maand niet in om onze bestellingen door de douane te krijgen. In week 6 gaat UPS het voor ons proberen. Ondertussen zitten we met een bijna leeg magazijn en onze klanten zonder verf en andere populaire producten zoals Slick Stick en Gator Hide. Excuses maar we blijven hard ons best doen om de zaak op orde te krijgen.

En dan ook nog de Brexit...

De aanvoer van onze Dixie Belle producten loopt via de Europese distributeur in Engeland. Dat ging tot nu toe heel voorspoedig. Maar sinds een paar weken is daar grote vertraging in gekomen. Eerst mochten vanwege een nieuwe Coronamutatie de transprorteurs met onze ladingen de EC niet inreizen. En sinds 1 januari worden zendingen tegengehouden door de douane omdat de documenten niet kloppen of onvolledig zijn. Door deze stagnerende aanvoer zijn er helaas al diverse Dixie Belle producten (zoals de populaire Slick Stick, Gator Hide en Mousse Golden Gem) op dit moment niet leverbaar. We trekken er hard aan en hopen dat eind januari alles weer op voorraad is.

Prijsverhoging Annie Sloan op komst

Annie Sloan heeft aangekondigd dat de prijzen van de meeste producten in februari zullen worden verhoogd. De verhoging wordt toegeschreven aan gestegen grondstofprijzen maar natuurlijk moeten ook de invoerrechten doorberekend worden die sinds 1 januari 2021 (na brexit) geheven worden. Daardoor zijn wij genoodzaakt  de prijzen van veel Annie Sloan producten ook te verhogen. Dat betekent dat vanaf 1 februari een liter Chalk Paint  € 34,95 gaat kosten, een proefpotje van 120 ml wordt € 8,50 en een emmer van 2,5 liter Wall Paint € 69,95. Van andere producten zoals kwasten zijn de verhogingen geringer. De prijzen van de waxen in potten (Clear, Dark, Black en White) zullen door ons voorlopig niet worden verhoogd. Sommige producten blijven in prijs gelijk.

Nieuwe producten van Annie Sloan

Niet alleen zijn sinds december weer bijna alle Chalk Paint kleuren van Annie Sloan leverbaar. Er zijn ook nieuwe producten gekomen. Zoals het fraie schort van Annie Sloan en een reeks van zes nieuwe stencils!

OPENINGSTIJDEN:

Zeven dagen per week geopend maar in verband met het Corona virus (voor uw en voor mijn veiligheid) alleen op telefonische afspraak. Bel mij eerst op 0653 501 897.


SNEL PRODUCTEN NODIG?  KOM HET HALEN NA AFSPRAAK,  7 DAGEN IN DE WEEK, BEL: 0653 501 897

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Supermarkt DEEN) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
J'ai lu et j'accepte les Termes et conditions et la Politique de confidentialité
J'ai lu et j'accepte les Termes et conditions et la Politique de confidentialité
Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2021 Milena's Vintage Garage - Tous droits réservés
Joomla! est un Logiciel Libre diffusé sous licence GNU General Public