fbpx

Nu door u besteld, snel door ons verzonden.
Bij u in huis afhankelijk van de drukte bij postNL, maar meestal de volgende werkdag.

Prijsverhoging Dixie Belle op komst door dure dollar.

Profiteer in september nog van de oude prijzen en hoge kortingen !

De Wall Paint van Annie Sloan is uit ons assortiment genomen. Het wordt door ons NIET meer verkocht. De laatste paar emmers en proefpotjes zijn nog met korting te koop in de rubriek SALE.
ACTIE: nu 25% korting op Annie Sloan Wall Paint. OP=OP !

WALL PAINT van Annie Sloan is een uiterst sterke, hoogwaardige muurverf op waterbasis die is opgewassen tegen slijtage door het drukke gezinsleven, plakvingers en natte honden. Ongelukjes en vlekken kun je gemakkelijk wegpoetsen. Ideaal dus voor (keuken)muren, badkamers, gangen, trappen en plafonds. In tegenstelling tot Annie Sloan Chalk Paint hoef je deze verf niet te waxen. Annie Sloan Muurverf is verkrijgbaar in een blik van 2,5 liter en een tester van 100 ml voor de twijfelaars die eerst even een stukje willen uitproberen. Met een blik van 2,5 liter kun je gemiddeld 36 m2 verven (niet-zuigende muren). De verf is robuust, glad en gemakkelijk te gebruiken, met een luxueuze matte afwerking en een zeer lichte glans. Verkrijgbaar in 16 kleuren.

ANNIE SLOAN WALL PAINT (MUURVERF)

Annie Sloan Wall Paint is de muurverf van Annie Sloan. Wall Paint is niet voor meubels of andere materialen. Het is enkel te gebruiken voor muren en plafonds. De muurverf is ijzersterk en op waterbasis en u kunt het afnemen en zelfs schrobben. Daardoor is Annie Sloan Wall Paint te gebruiken in iedere kamer, op de muur in de woonkamer, slaapkamer, hal, toilet, badkamer, bijkeuken of kelder. Door de unieke kenmerken kunt u het eigenlijk overal gebruiken. Het is uitermate geschikt zelfs voor vochtige ruimtes in huis. De muurverf is erg goedkoop in gebruik want met 2,5 liter kunt u 32 tot 36 vierkante meter verven, afhankelijk van de ondergrond. Verkrijgbaar in 16 kleuren.

ANNIE SLOAN WALL PAINT IS VERKRIJGBAAR IN:

- Annie Sloan Wall Paint 2500 ml, in een emmertje
- Annie Sloan Wall Paint 100 ml, proefpotje voor wie eerst een stukje wil uitproberen

DE GEWELDIGE KENMERKEN VAN ANNIE SLOAN WALL PAINT ZIJN:

  • Annie Sloan Wall Paint is afwasbaar
  • Annie Sloan Wall Paint heeft een heel mooie poederachtige uitstraling
  • De Wall Paint is schrobbaar
  • Het is erg gemakkelijk aan te brengen
  • Aanbrengen zonder spetters
  • Heeft een zeer korte droogtijd
  • Uitermate geschikt voor alle ruimtes
  • Verbruik 2,5 liter ongeveer 32 tot 36 vierkante meter

ANNIE SLOAN WALL PAINT IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUREN:

ANNIE SLOAN WALL PAINT KLEUREN MENGEN

U kunt natuurlijk de standaard kleuren Wall Paint kiezen zoals die hier onder staan omschreven. Maar u kunt ook uw eigen kleur maken door de Wall paint kleuren onderling te mengen. U denkt misschien dat is iets voor de echte professional maar dat valt reuze mee. Laten we u een paar heel gemakkelijke voorbeelden geven. U wilt licht zuiver grijs. Dan is Graphite te donker en Paris Grey te blauw. U kunt die kleur probleemloos zelf maken. Door Wall Paint Old White te kopen en één keer 100 ml of 2 keer 100 ml Graphite erbij te doen. Door de Graphite te mengen met de Old White krijgt u een hele mooie lichte zuiver grijze kleur. Maar zo kunt u ook lichtblauw maken door aan de Old White een klein beetje Napoleonic Blue of Aubusson Blue toe te voegen. En zo zijn de kleuren die u kunt maken eindeloos. U heeft bij de Wall Paint van Annie Sloan eigenlijk de keus uit een onbeperkt aantal kleuren.

DE KLEUREN ANNIE SLOAN WALL PAINT OMSCHREVEN:

Annie Sloan Wall Paint Old White

Annie Sloan Wall Paint Old White is de meest favoriete kleur van Annie Sloan Wall Paint. Dat komt omdat er een klein beetje grijs is toegevoegd. Hierdoor past de kleur in ieder interieur of het nu modern is of klassiek. De kleur omschrijft men ook wel eens als Off White of Brocante Wit. Annie Sloan Wall Paint Old White is een koele zachte witte kleur zonder roze of geel erin. De lichtgrijze ondertoon in de kleur maakt combinaties met Paris Grey, French Linen en Graphite heel erg mooi. Het is een kleur die echt werkt met alles. Dat is ook de reden dat het zo'n favoriete kleur is. Op de muur kun je met deze kleur niets fout doen in je kleurencombinaties.

Annie Sloan Wall Paint Original (White)

Original is een roomachtig wit. Men noemt het ook wel warm wit. Dat komt door de toevoeging van een heel klein beetje geel kleurpigment. Annie Sloan Wall Paint Original kan worden gecombineerd met de Annie Sloan kleuren Duck Egg Blue of Antoinette en gaat ook heel goed samen met Annie Sloan kleur Paris Grey.

Annie Sloan Wall Paint Duck Egg Blue

Duck Egg Blue. De geweldige ijzersterke muurverf van Annie Sloan, die u kunt aanbrengen zonder spetters en welke afneembaar en schrobbaar is en daarom ideaal voor het drukke gezinsleven en te gebruiken is in iedere ruimte in huis. Duck Egg Blue is een heel mooie chique groengrijze kleur met een klein beetje blauw kleurpigment.

Annie Sloan Wall Paint French Linen

French Linen is een koele neutrale kakigrijze kleur. Annie Sloan Wall Paint French Linen is een echte mooie taupe kleur. Gaat goed samen met  de Annie kleuren Emile, Emperor Silk en Burgundy.

Annie Sloan Wall Paint Aubusson Blue

Aubusson Blue. Door het groene en blauwe kleurpigment is dit een bijzonder mooie kleur. Het is een elegante kleur die goed werkt in combinatie met veel kleuren. Het is een kleur die je veel kunt vinden in Zweedse interieurs, vooral op Skandinavische beschilderde muren. Aubusson Blue gaat goed samen met de Annie kleuren Primer Red, Paris Grey, Antibes Green en Versailles.

Annie Sloan Wall Paint Graphite

Graphite. Is een diep grijze bijna zwarte kleur. Omdat het geen zwart is maar zeer donkergrijs heeft het iets speciaals en is het uitermate goed te combineren met Old White en Paris Grey en de kleuren Duck Egg Blue  en French Linen.

Annie Sloan Wall Paint Country Grey

Country Grey is de meest veilige kleur van Annie Sloan Wall Paint het past echt bij alle kleuren en er is geen kleur die hierbij vloekt. Dat is de reden dat Country Grey de meest favoriete kleur is voor muren.

Annie Sloan Wall Paint Versailles

Versailles is een kleur die andere kleuren goed oppikt en het karakter daarvan verandert. Als je Versailles combineert met Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue, Henrietta, Cream, Old White of Original is het net of je terug gaat in de tijd naar het hof van Versailles. Maar als je de combinatie neemt met Annie Sloan Chalk Paint Provence, Duck Egg Blue of Coco dan is het een brutale moderne kleur geworden. Annie Sloan Wall Paint Versailles gaat goed samen met de Annie kleuren Old Violet, Emile, Primer Red en Henrietta.

Annie Sloan Wall Paint Old Ochre

Old Ochre is een zachte warme neutrale kleur, met een lichte geeltint. Old Ochre is een licht verschoten, verdonkerde cremekleur die doet denken aan oude Franse geleefde meubelstukken of oude voordeuren in Parijs. Old Ochre kun je heel goed combineren met Annie Sloan Chalk Paint Scandinavian Pink en Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey.

Annie Sloan Wall Paint Paris Grey

Paris Grey is een zacht lichtblauwe grijze kleur. Het is de kleur die het meest is geassocieerd met beschilderde meubels in een elegant Frans kasteel en van oude Zweedse landhuizen. Paris Grey gaat mooi samen met Annie Sloan Chalk Paint Old White en Annie Sloan Chalk Paint Primer Red, Cream en Burgundy.

Annie Sloan Wall Paint Antoinette

Het mooie van de kleur Antoinette is dat het geen diep roze kleur is. Door toevoeging van een klein beetje bruin kleurpigment is het zoetsappige van de kleur af. Dit maakt het tot een hele mooie kleur die past in veel interieurs.

Annie Sloan Wall Paint Amsterdam Green

Amsterdam Green doet je denken aan de mooie groene luiken en deuren die je kunt vinden bij grachtenpanden of op de boerderij. Het is een echte Nederlandse kleur. Het gaat goed samen met witte en creme kleuren. Amsterdam Green gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint gele en rode kleuren, zoals Primer Red, Arles en Old Ochre. Het gaat ook heel goed met blauwe tinten zoals Provence, Giverny en met de paarse tint Emile.

Annie Sloan Wall Paint Emperor’s Silk

Emperor’s Silk is een kleur die op je afkomt. Zodat je met een beetje al een heel eind komt. Emperor’s Silk is een zuivere, heldere rode kleur.

Annie Sloan Wall Paint English Yellow

English Yellow is zeker een opvallende kleur en zal zeer aanwezig zijn. English Yellow is een kleur die vaak moeilijk is om te gebruiken omdat het niet een heel krachtige kleur is. Het kan een kleur zijn die op je afkomt en die moet je dus voorzichtig gebruiken. Om er niet in te verdrinken of omdat door Annie Sloan Wall Paint English Yellow andere kleuren er heel scherp gaan uitzien.

Annie Sloan Wall Paint Napoleonic Blue

Napoleonic Blue is een diep blauwe scherpe kleur die zeker opvalt. Wilt u een hoek van de kamer er echt laten uitspringen dan is Napoleonic Blue een goede keus. Het is een zeer aanwezige kleur.

Annie Sloan Wall Paint Provence

Provence kun je heel goed in moderne interieurs gebruiken. Gebruik het samen met andere kleuren die ook dezelfde frisheid en kracht hebben. De kleuren die dat hebben en waarmee je goed kunt combineren zijn onder andere Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue en Old White op de meubels of de muur. 

Pand van Milena's Vintage Garage

Openingstijden: BEL 0653 501 897
Winkel alleen geopend op afspraak !
Tijdens Summer Sale in Juli wel open op zaterdag.

maandag : op afspraak
dinsdag : op afspraak
woensdag : op afspraak
donderdag : op afspraak
vrijdag : op afspraak
zaterdag : 11.00 - 16.00
zondag : op afspraak

Let op!

Wegens mijn beperkte winkelcapaciteit en om u maximale service te kunnen verlenen verzoek ik u om, wanneer u de winkel wilt bezoeken, ALTIJD een telefonische afspraak te maken. Telefoon 0653 501 897.

Openingstijden

maandag : op afspraak
dinsdag : op afspraak
woensdag : op afspraak
donderdag : op afspraak
vrijdag : op afspraak
zaterdag : 11.00 - 16.00
zondag : op afspraak

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Albert Heijn) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Advies

Wilt u uitvoerig advies en begeleiding voor uw project? Dat doe ik graag, maar maak dan een afpraak met mij:  7 dagen in de week: 0653 501 897 (Milena).

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy
Beschikbare betaalmethoden
Copyright © 2022 Milena's Vintage Garage. All Rights Reserved.
Website: Lucians