Skip to main content

Nu door u besteld, snel door ons verzonden.
Bij u in huis afhankelijk van de drukte bij postNL, maar meestal de volgende werkdag.

Nu hoge kortingen wegens totale verhuizings uitverkoop

De laatste meubels tegen bespottelijke prijsjes

Er is nieuwe voorraad Slick Stick !!

Vloeren, trappen en keukenkastjes schilderen met Chalk Paint en Lacquer van Annie Sloan.

De producten van Annie Sloan zijn op elkaar afgestemd en geven een uiterst sterk en duurzaam resultaat. Bij het schilderen van intensief gebruikte oppervlakken zoals vloeren, trappen en keukenkastjes is het belangrijk de juiste werkwijze te hanteren: één of twee laagjes Chalk Paint aanbrengen, deze 24 uur laten drogen en vervolgens 3 laagjes Lacquer aanbrengen, ook het liefst met tussenpozen van 24 uur. Wil je een mat resultaat, gebruik dan eerst twee laagjes Lacquer Gloss (die is net even sterker) en werk dan af met een laagje Lacquer Matt. Een blik Lacquer is voldoende voor ongeveer 19 m2. Kies je voor een donkere kleur Chalk Paint dan is het verstandig om door het eerste laagje Lacquer een theelepeltje van je Chalk Paint te doen. Daarmee voorkom je, als je de Lacquer per ongeluk toch iets te dik aanbrengt, dat deze wittig uitslaat.

Pand van Milena's Vintage Garage

Openingstijden: BEL 0653 501 897
Winkel alleen geopend op afspraak !

maandag : op afspraak
dinsdag : op afspraak
woensdag : op afspraak
donderdag : op afspraak
vrijdag : op afspraak
zaterdag : op afspraak
zondag : op afspraak

Let op!

Wegens mijn beperkte winkelcapaciteit en om u maximale service te kunnen verlenen verzoek ik u om, wanneer u de winkel wilt bezoeken, ALTIJD een telefonische afspraak te maken. Telefoon 0653 501 897.

Verzendkosten

Wij verzenden uw bestelling tegen kostprijs inclusief BTW. Dat is voor pakketten in Nederland € 7,50; naar België 9,90; naar Duitsland € 10,00 en naar Frankrijk € 16,00. Inwoners van andere landen kunnen niet in mijn webshop bestellen, Zij dienen eerst te mailen met info@milenasvintage.nl. Klanten in de EU met een geldig BTW-nummer kunnen BTW-vrij kopen.

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Albert Heijn) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Advies

Wilt u uitvoerig advies en begeleiding voor uw project? Dat doe ik graag, maar maak dan een afpraak met mij:  7 dagen in de week: 0653 501 897 (Milena).

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring