Skip to main content

Nu door u besteld, snel door ons verzonden.
Bij u in huis afhankelijk van de drukte bij postNL, maar meestal de volgende werkdag.

Nu hoge kortingen wegens totale verhuizings uitverkoop

De laatste meubels tegen bespottelijke prijsjes

Er is nieuwe voorraad Slick Stick !!

Zorg goed voor jouw kwasten!

Een goede kwast is de sleutel tot jouw succes als schilder! Of je nu de voorkeur geeft aan een natuurharen kwast of een synthetische kwast, het is echt een persoonlijke keuze. Elke kwaliteitskwast is een investering en die moet goed worden onderhouden. Een Dixie Belle-kwast maakt het werk gemakkelijker, comfortabeler en levert de beste resultaten op. Behandel de kwasten vanaf het begin met zorg, dan gaan ze langer mee. Als je jouw gereedschappen goed behandelt, is de kans veel groter dat ze klaar zijn voor gebruik wanneer je ze nodig hebt! Volg gewoon deze richtlijnen:

Was altijd een nieuwe kwast voordat je deze gebruikt - dit helpt losse haren te verwijderen, vooral bij kwasten met natuurlijke haren. We raden aan om koud water en Scrubby Soap of een andere milde zeep te gebruiken om de haren te reinigen. Deze stap helpt voorkomen dat er kwastharen op jouw project terechtkomen! Als je het project een tijdje moet verlaten, doe dan de kwast in een plastic zak of wikkel je hem in cellofaan en doe je een elastiekje rond het handvat. Je kunt het in de koelkast zetten als je een korte pauze nodig hebt. Maar leg je kwast niet in de vriezer.
Veeg overtollige verf op een doek of keukenpapier voordat je de kwast wast. Hoe meer verf je uit de kwast haalt, hoe makkelijker het is om deze helemaal schoon te krijgen. Masseer de zeep zachtjes in de haren en wrijf de kwast in cirkelvormige beweging in de palm van je hand. Spoel de kwast met de borstelharen naar beneden in de richting van de gootsteen en herhaal deze stap totdat het water helder is.
Laat je kwast niet met de haren naar beneden in een kopje water rusten. Houd de kop van de kwast ook niet onder water met de haren naar boven gericht, omdat hierdoor de verf naar beneden in de kwast zakt. Laat de kwasten niet weken. Dit verzacht de lijm die de kwast bij elkaar houdt en zorgt ervoor dat alle haren eruit vallen. Het kan ook de verbinding tussen de lijm en het handvat verzwakken.
Nadat je kwast is gereinigd met water en zeep, gebruik je een borstelkam om eventuele verfresten te verwijderen en de haren recht te trekken voordat je deze opbergt. Je kunt je kwasten het beste hangend laten drogen.

 

Pand van Milena's Vintage Garage

Openingstijden: BEL 0653 501 897
Winkel alleen geopend op afspraak !

maandag : op afspraak
dinsdag : op afspraak
woensdag : op afspraak
donderdag : op afspraak
vrijdag : op afspraak
zaterdag : op afspraak
zondag : op afspraak

Let op!

Wegens mijn beperkte winkelcapaciteit en om u maximale service te kunnen verlenen verzoek ik u om, wanneer u de winkel wilt bezoeken, ALTIJD een telefonische afspraak te maken. Telefoon 0653 501 897.

Verzendkosten

Wij verzenden uw bestelling tegen kostprijs inclusief BTW. Dat is voor pakketten in Nederland € 7,50; naar België 9,90; naar Duitsland € 10,00 en naar Frankrijk € 16,00. Inwoners van andere landen kunnen niet in mijn webshop bestellen, Zij dienen eerst te mailen met info@milenasvintage.nl. Klanten in de EU met een geldig BTW-nummer kunnen BTW-vrij kopen.

Adres

Milena's Vintage Garage
Kanaaldijk 78A
1121 NZ Landsmeer

Let op: Ga in centrum Landsmeer (bij Albert Heijn) rechtsaf  naar Van Beekstraat en rijd deze helemaal uit. Aan het einde linksaf.  Want de navigatie stuurt je  12 km om via Purmerland. Niet doen dus.

Advies

Wilt u uitvoerig advies en begeleiding voor uw project? Dat doe ik graag, maar maak dan een afpraak met mij:  7 dagen in de week: 0653 501 897 (Milena).

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte!
Schrijf je op mijn nieuwsbrief!
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring